Ett slag för mitt företag

Kategori Jag tycker till kl. 21:45 av Stefan Falkelind | Lämna en kommentar (5) |

Vill göra lite PR för ett av mina två företag. Hmm, vilket ska jag ta? Det får nog bli Kulturleverantörerna som ligger mig så varmt om hjärtat. Kultur för hela slanten. En site full av kulturaktörer i Jämtland och Härjedalen. Höll på att glömma att det också finns lokala företag där om man letar efter en festlokal eller så. Kika in där vet ja.

Annons:

Kommentarer

  • Afrodite 2013-02-27 Sv: JA! Snart ska jag berätta! Så snart jag kan! Så snart jag vet! :)
  • danten89 2013-02-27 Läser du inte min blogg? =)
    Jag har nämnt att jag är på en gruppbostad, jag utbildar mig till USK.
  • | photo | 2013-02-27 Sv: Tack så mycket! Var det längesen du hade katt?
  • Jonnie 2013-02-28 nje ge upp de tänker jag då inte göra :)
  • Ida Edström - Östersunds näst största blogg. 2013-02-28 - Absolut! är du också från Östersund? :)

Skriv En Kommentar